Contact Nutrietique: +(40) 766 270 873

Evoluție Pacient NutriEtique

               

Vârsta este doar un număr!

               Alături de echipa NutriEtique, Dan, în vârstă de 45 de ani, a realizat un lucru pe care puțini îl mai cred posibil, pe măsură ce înaintează în vârstă.

Într-o perioadă de 90 de zile, Dan a reușit să scadă în greutate cu 15 kg, să aducă procentul de grăsime de la 35% la 22%. Acest lucru a fost posibil prin schimbarea alimentației într-un ritm adaptat pentru stilul de viață și activitatea fizică pe care pacientul nostru o desfășura în mod curent.

               Scăderea în greutate a decurs într-un mod sănătos, ponderat, cu o nutriție care să îi permită să fie activ atât în mediul profesional cât și acasă cu soția și cei doi copii.

 

Testimonial Dan Before/Înainte
Testimonial Dan After/După

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               În acest timp, Dan a învățat alături de NutriEtique, ce alimente să consume, în ce perioadă a zilei, modul în care să pregătească mesele, cantitatea de alimente în funcție de necesarul pentru acea zi și, în special, despre calitatea produselor pe care să le folosească.

                                                                                                                        

Progresul lui Dan alături de noi:

Evolutie Pacient NutriEtique Dan

Grafic Dan Pacient NutriEtique

               

               Toți cei care au încercat să slăbească, apelând sau nu la serviciile unui profesionist, sunt conștienți că prima parte a luptei este reducerea kilogramelor, urmată apoi de menținerea la noua greutate. În prezent, Dan a păstrat stilul de viață sănătos și este într-o foarte bună formă, după 8 luni de la debutul programului.

                                             

               Să faceți primul pas și să ne vedem la cabinet este 80% din luptă. Noi vrem să vă ajutăm cu cei 20% pentru a atinge împreună 100%.

                Faceți primul pas și veniți la cabinetul NutriEtique. Prima consultație este gratuită.

               

Contact: 0766 270 873
                     0736 366 894