PAGINA DEDICATA EVENIMENTELOR NUTRIETIQUE

Va invitam sa vizionati mai departe Evenimentele Nutrietique la care am facut parte cu drag.

Eveniment asociatia "Niciodata Singur"

Nutritie la varsta a treia

Evenimentul la care am participat activ "Nutritie la varsta a treia" a fost sustinut in data de de 18 mai, la Centrul de zi "Clubul Seniorilor" din cadrul DGASPC sector 2, varstnicii si voluntarii #NiciodataSingur au aflat informatii despre dezvoltarea si aplicarea unui stil de viata sanatos si am reusit impreuna sa creem o atmosfera prietenoasa si interactiva.

Am discutat alături de cursanții noștri minunați și voluntarii de la Niciodată Singur subiecte precum:

  • Nutriția în diabetul zaharat;
  • Apariția gutei și modalități cum să o prevenim;
  • Obezitatea și anemia la vârstnici, ce măsuri igieno-dietetice trebuie să luăm astfel încât să nu ajungem în acea situație;
  • Constipația și Sindromul diareic.

Ne bucurăm că am fost prezenți alături de acești oameni deosebiți!
Mulțumim pentru invitație prietenilor de la asociația ”Niciodată singur”.
Ne-a făcut o deosebită plăcere să prezentăm alături de colegele noastre dr. Catalina Hogea și dr. Vasilia Iorgoveanu.

Eveniment Nutritie "Sezonul Rece"

Dorința de a transmite către public informații corecte despre nutriție, aplicabile în viața de zi cu zi a dat naștere la dorința de a face un astfel de eveniment.
Astfel în data de 21 noiembrie 2018, ora 19:00, s-a desfășurat unul din cele mai plăcute cursuri susținute de către echipa NutriEtique.

Cei doi speakeri – un inginer specialist în controlul și expertiza produselor alimentare și un doctor specialist în alimentație și siguranță alimentară au discutat în detaliu aspectele care stau la baza unei nutriții corecte în sezonul rece.
În închiderea evenimentului am avut o sesiune de întrebări și răspunsuri, astfel încât toti participanții au avut posibilitatea de a clarifica acele aspecte pe care au dorit să le adreseze.
Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături la primul eveniment de acest fel. Dragilor, sunteți grozavi!
🙂 Vă așteptăm cu drag și data viitoare.

IMPREUNA LA SPORT

Dorința de a transmite către public informații corecte despre nutriție, aplicabile în viața de zi cu zi a dat naștere la dorința de a face un astfel de eveniment.
Astfel în data de 21 noiembrie 2018, ora 19:00, s-a desfășurat unul din cele mai plăcute cursuri susținute de către echipa NutriEtique.

Alături de nutriție, nivelul de activitate fizică este important atunci când dorim să adoptăm un stil de viaț sănătos. Echipa NutriEtique este prezentă și în sala de forță alături de pacienți.
Știați că pentru a obține rezultate remarcabile 🏆, este recomandat ca sportivii 🕺 să urmeze o nutriție special adaptată nevoilor unui organism solicitat? Fie că discutăm despre necesarul energetic ⚡️sau cel de micro și macronutrienți, fiecare aspect al alimentației 🍽 unui sportiv trebuie analizat🔬 și adaptat astfel încât să evităm malnutriția și apariția carențelor 💊.
Dacă ești un sportiv la început de drum sau unul avansat, te așteptăm la cabinetul NutriEtique. Împreună 🤝 vom obține rezultate vizibile 🧐, pe termen lung.
P.S. Ne place să mergem la sală cu pacienții noștri. 😎🏋️‍♀️🥇