Nutrietique.ro

Sectiune dedicata progresului pacientilor nostri

Poze si testimoniale

Avatar
Cristi si Bogdan.
Oameni extraordinari si dedicati. O placere sa ne si antrenam alaturi de ei.
Avatar
Doamna Livia
O doamna si o persoana incredibila care si-a schimbat stilul de alimentatia personal si al nepoteilor dupa intrevederile cu noi.
Avatar
Vali
Usor, usor am reusit sa introducem si sportul in viata lui Vali, nu multa lume se trezeste la 6 pentru 2 ore de sport inainte de servici. Bravo Vali!.
Avatar
Proaspat casatoriti.
Ii recunoasteti de la cursurile noastre, Alex și Mădă, familia noastra si pacienti cu rezultate :)
Avatar
Dr. Bogdan.
Bogdan este doctor roman, plecat in Serbia si este un exemplu de urmat. Se poate si fara sa ne vedem in cabinet, trebuie sa fim disciplinati.
ERR
O familie de succes.
Au fost mereu alaturi unii de altii si au reusit impreuna sa isi schimbe stilul de viata in bine. :)
Avatar
Iuliana a reusit sa scape de kilograme si de gastrita.
A reusit sa scada in greutate si sa adopte un stil de viata sanatos. Chiar daca a fost la o distanta de 200km de cabinet am reusit sa creem un canal de comunicare deschis permanent :)
ERR
Claudiu
Atunci cand pacientii te surprind :) Claudiu a adoptat ideile pe care le-am discutat, atat din punct de vedere al nutritie cat si al sportului. Asteptam sa ne trimiti poza cu bicicletele :)
Avatar
Oni si Sanda.
Oni are 50 de ani si ii puteti urmari rezultatele pe canalul nostru de YouTube ”NutriEtique” sau accesand pagina Evenimente Organizate -- NutriEtique la Sport.
Avatar
Vali si Nico.
Daca vreti sa vedeti definitia motivatiei atunci trebuie sa ii cunoasteti pe Vali si Nico. Vali a reusit in 3 luni de zile sa scada in greutate cu 30kg folosind o alimentatie sanatoasa. Nico in acest timp a schimbat cu totul stilul de gatit in casa si a reusit personal sa scada 7kg.
Avatar
Cristian
Un om cu o disciplina si o vointa de fier. Ne bucuram ca am reusit sa avem rezultate extraordinare impreuna cu el.
Avatar
Dan
ERR
Colega noastra Dr. Oana
Oana a preluat ideile NutriEtique si le-a impus ca un stil de viata. Si noi am invatat multe de la Oana in aceasta perioada!